'Ideaal voor een vakantie met familie of vrienden.'    E-mail Alex Azier: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Even voorstellen. Alex, ik en onze twee kinderen Lisa-Marie en Sander (die er trots op is op het eiland geboren te zijn) woonden acht jaar op dushi Korsou, toen we besloten onze band met het eiland te verzegelen. We zouden een vakantievilla en twee appartementen op een prachtige locatie laten bouwen.

 

We namen een flinke ladder mee naar het stuk grond dat we wilden kopen. Mijn man, Alex hield de ladder stevig vast. Ik klom er voorichtig bovenop. Ik keek en ik dacht: Wauw. Alex was al overtuigd. Daar op die ladder besloten we onze droom werkelijkheid te maken. Na hard werken kunnen we nu onze droom delen met gasten van over de hele wereld. We zijn er erg trots op. 

 

We gaan zelf ieder jaar 4 tot 5 weken vakantie vieren in ons vakantiehuis. Bij de inrichting hebben we dus gekeken naar wat wij zelf belangrijk vinden als we op vakantie zijn. We wilden een bepaald comfort. Zo slapen wij en dus ook onze gasten in boxspringbedden. Daarnaast hebben alle slaapkamers airco, want ik slaap niet lekker als ik het te warm heb. Onze kinderen kunnen niet zonder wifi. Eerlijk is eerlijk. Wij oudjes ook niet! Een paar weken op vakantie zonder wasmachine en strijkbout, vonden wij ook niet handig. Op deze manier hebben we de villa ingericht. 

Ondertussen wonen we alweer 6 jaar in Nederland. Wij zijn zowel in Nederland als op Curacao 'thuis'. 

 

 

villasandemarie-bordje-enjoy

Alex, Margiet, Sander & Lisa-Marie Azier.

Videoclip