'Ideaal voor een vakantie met familie of vrienden.'    E-mail Alex Azier: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aankomst en Vertrek/minimumverblijf

U kunt elke dag aankomen of vertrekken. Er geldt een minimumverblijf van 7 nachten. De Kerst-/Nieuwjaarsperiode kunt u alleen als gehele periode van 14 nachten (of langer) boeken met aankomst op de zaterdag of zondag (voor Kerst) en vertrek op zaterdag of zondag (na Nieuwjaarsdag). Uiteraard kunt u daarvoor en daarna wel flexibel aankomen en vertrekken. Heeft u hierover vragen of wilt u korter verblijven dan 7 nachten, neem dan even contact met ons op.

 

De aankomsttijd is 16.00 uur of later; wij vragen u de villa uiterlijk om 12.00 uur te verlaten om de schoonmaakster de gelegenheid te geven de villa voor de volgende huurder tijdig gereed te hebben.

 

De prijzen

In de prijstabel vindt u de prijzen van de accommodatie met het aantal slaapkamers dat ter beschikking wordt gesteld. Per slaapkamer geldt een maximum van 2 personen. Een kinderbedje kan worden bijgeplaatst zonder extra kosten. Voor de villa geldt, dat niet geboekte slaapkamers worden afgesloten tijdens uw verblijf, maar u behoudt de villa uiteraard voor alleengebruik.

Wilt u een extra kamer, bijvoorbeeld vanwege privacy, dan betaalt u eenmalig €25 per kamer voor schoonmaak en linnengoed.

 

Tevens treft u in de prijstabel de kosten van de eindschoonmaak en het vrije verbruik van elektriciteit aan. Voor de villa is dit afhankelijk van het aantal slaapkamers dat ter beschikking is gesteld. 

 

Optie, reservering, betaling en borgsom

Voordat u reserveert, kunt u een optie nemen. In deze periode heeft u dan de gelegenheid vluchten te regelen. Gedurende de optieperiode wordt de accommodatie niet aan iemand anders toegezegd. De lengte van de optieperiode is afhankelijk van de vraag naar beschikbaarheid en wordt van tevoren met u afgesproken; veelal gaat het om enkele dagen tot een week. Verder wordt de afspraak gemaakt dat, als iemand anders in de optieperiode de villa wil huren, u gevraagd wordt een definitieve beslissing te nemen.

Na reservering ontvangt u een huurovereenkomst en een factuur. Uw reservering wordt maximaal 10 dagen vastgehouden. Uw aanbetaling dient binnen deze periode op de rekening van de verhuurder te zijn bijgeschreven. Mits anders overeengekomen, vervalt hierna automatisch uw reserveringsverzoek. De aanbetaling bedraagt 50% van de huursom; de resterende betaling (de andere 50% van de huursom plus alle overige kosten) dient uiterlijk 4 weken voor aankomst op de rekening van de verhuurder te zijn bijgeschreven.

 

De borgsom wordt 14 dagen na uw vertrek teruggestort onder aftrek van kosten en schades die voor uw rekening komen.

 

Wel en niet inbegrepen in de huurprijs

Wel inbegrepen: elektriciteit (incl. airconditioning) tot een verbruik zoals in de prijstabel staat aangegeven; gas en water, schoonmaak bij aankomst en -bij langer verblijf- tussendoor (gemiddeld 1 x per week), bed- en linnengoed, handdoeken en beschikbaarheid internetverbinding.

Niet inbegrepen: Het meerverbruik van elektriciteit (wordt verrekend met de borgsom; prijs ca. € 0,40/KWH, 2018); de meterstanden worden in uw bijzijn opgenomen aan het begin en einde van uw verblijf. 

 

Handdoeken en linnengoed

Tijdens uw verblijf wordt de accommodatie ruim voorzien van linnengoed. Bij aankomst zijn alle bedden opgemaakt. Verder ontvangt u per persoon per week 2 handdoeken.

 

Schade aan de accommodatie; gebreken

Indien er schade door uw toedoen is veroorzaakt, zullen wij in principe de eventuele reparatie/vervangingskosten in rekening brengen.

 

Annulering

Bij annulering bent u de volledige huursom verschuldigd. Indien u eerder vertrekt dan de afgesproken vertrekdatum, vindt er geen restitutie plaats.

Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Hebt u een doorlopende annuleringsverzekering, dan is het raadzaam na te gaan of de verzekerde som voldoende is.

 

Beheer

De villa wordt beheerd door een lokale partner Noom Curaçao. Houdt u er rekening mee dat de villa regelmatig schoongemaakt wordt, dat de tuin en het zwembad wordt onderhouden en dat er soms acute reparaties moeten plaatsvinden. Hierdoor zal er soms personeel van of namens de beheerder de woning moeten kunnen betreden. Dit doen wij uiteraard in overleg met u, zodat u van tevoren weet wanneer u dit mag verwachten. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

 

Gebruik van de villa

De villa is uitsluitend bedoeld als vakantieverblijf. U wordt geacht rekening te houden met de opvattingen zoals deze voor het bewonen van luxe woonwijken op Curaçao gelden. Dit betekent o.a. dat geen sprake mag zijn van overlast voor buurtbewoners (in wat voor vorm dan ook), naakt of topless zonnen en/of het houden van feesten en andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte personen aanwezig zal zijn (tenzij u van tevoren schriftelijke toestemming van de verhuurder of iemand namens hem, heeft gekregen). Raadpleegt u bij twijfel vooraf de verhuurder en/of beheerder.

bordje-te-huur

Zijn er vragen, speciale wensen of opmerkingen?

Bel Margriet Azier!

+31 6 302 188 01 of

of stuur een e-mail naar

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Videoclip